Kleding sorteeraktie bij Gain in Sleeuwijk!

………”Ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat office 2016 key gevangen en jullie kwamen naar mij toe”……
De nood dichtbij en ver weg is groot. Dichtbij zien we daarvan de uiterlijke kenmerken in de armoede die zichtbaar is door de voedsel en kledingbanken die als paddenstoelen uit de grond verrijzen en almaar meer klanten krijgen.
Ver weg komt de nood in onze huiskamer via het televisiescherm of het beeldscherm van de pc toch ook dichtbij. Als gevolg van oorlogsgeweld en vervolging parajumpers herren sale vanwege het geloof in de ware God worden vele mensen vervolgd, van huis en haard verdreven of gedood.

Vluchtelingenkamp Irak

Vluchtelingenkamp Irak

Op de oproep om dekens in te zamelen voor de vluchtelingen in Irak, ontvingen we vele dekens! Waarvoorcanada goose españa onze dank! Die zelfde week werd 18 m3 aan dekens weggebracht naar een centraal magazijn van Gain Giessen, Duitsland. Vandaar uit vertrekken grote vrachtwagens richting Irak.

Dozen met hulpgoederen worden geladen

Dozen met hulpgoederen worden geladen

Veertien dagen geleden vertrok er weer een lading dekens en warme kleding, die in Nederland werd ingezameld, om verzonden te worden naar Irak, waar tienduizenden vluchtelingen in tenten wonen, gevlucht voor het oorlogsgeweld in die regio.
De afgelopen maanden vier maanden zijn in totaal een tiental grote vrachtwagens (met trailers van 14 meter lengte gevuld met hulpgoederen) vanaf het grote magazijn van Gain in Sleeuwijk vertrokken naar de diverse hulpverlenings projecten. Dit zijn de projecten waar Gain vaste contactpersonen heeft, die de gedoneerde hulpgoederen (nooit geld) zo eerlijk mogelijk onder de noodlijdende bevolking verdeelt. Hetparajumpers herren parka gaat dan om plaatsen in Roemenië: Oradea, Cluj Napoca (De Roma’s op Pat-Arat, Floresti) een Farmacie (apotheek met huisarts) in Cluj, Roma’s in Tirgu mures, Garbova (bij Sibiu) en Curteseni. Plaatsen in West Oekraïne, waar de hulp goederen in ontvangst worden genomen door leden van een christen-gemeente die het vervolgens weer verdeelt ter productkeysticker plaatse. Plaatsen in Albanië en Bulgarije. In Bulgarije komencanada goose europe de goederen terecht bij Roma’s in het ghetto van Sliven.
Dat betekent dat er de afgelopen vier maanden een grote doorstroom van goederen is geweest bij Gain. Bepaalde artikelen zijn dan ook bijna op. Er moeten weer veel dozen met dekens en kleding worden gevuld om klaargezet te worden voor verzending.
Enige tijd geleden hebben we met succes een paar keer kleding sorteeracties in 1 van de zalen van de Bethelkerk georganiseerd

Auto geladen, chauffeur vertrekt weer!

Auto geladen, chauffeur vertrekt weer!

. Tijdens het sorteren was er veel saamhorigheid en de bestelbus van Gain ging weer gevuld met gesorteerde kleding naar huis!
Daarom doen we ook nu weer een oproep om gewoon met de handen dingen te doen. We houden een kleding sorteer actie op vrijdag, 27 maart a.s. in het magazijn van Sleeuwijk. Met een groep van om en nabij 20 bethelkerk-leden willen we dit realiseren. Er wordt een rondleiding gegeven door het distributiecentrum van Stg Gain en voor eten en drinken wordt gezorgd. We willen om 10.00 uur beginnen. Geef je op bij Henk en Elly Noppe, Havikhorst 20 te Veenendaal, Telefoon 0318-518529, 0612183751 of stuur een email naar elly@noppe.nl
Vervoer naar Sleeuwijk (nabij Gorinchem) wordt in overleg geregeld.
“Heer, wanneer hebben wij u hongerig gezien en te eten gegeven, of dorstig en u te drinken gegeven? Wanneer hebben wij u als vreemdeling gezien en opgenomen, u naakt gezien en gekleed? Jezus zegt: “Ik verzeker jullie: alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor mij gedaan.”